Cégünkről
A BAU-VIP GENERÁL Kft. hitvallása, hogy tudásunk és tehetségünk legjavát nyújtva
az Önök - mint Megrendelők és Építtetők - elképzeléseit, terveit megvalósítva,
maradandót alkosson.
 
 
csallagy1.jpg
 
A BAU-VIP GENERÁL Kft.
ezzel a küldetéssel a hazai piacon családi vállalkozásként alakult.
 
 
 
Társaságunk szimbóluma jól jelképezi hitvallásunkat és célkitűzésünket. Az emblémánk alapjait adó gyönyörű oszlopfőt 2500 éve faragták Perzsiában, ami akkor a világ leghatalmasabb és legjobban szervezett állama volt. Perszepoliszban, a birodalom egyik fővárosában a trónterem mennyezetét tartották ezek az oszlopok.
 
 Bau_Vip_GeneralLogo.jpg
 
Ma már csak a palota romjai vannak meg, mégis, ha az utazó arra jár, lenyűgözve nézi ezeket a karcsú, szépséges oszlopokat, és az az érzése támad, hogy most az égbolt nehezedik rájuk….
…ez az egyszerű, mégis kihagyhatatlan épületelem, mint az oszlop, nagyon sok mindent elárul a korról, amikor megszületett, …az építtetők szándékairól, az építők technikai tudásáról, ízléséről, művészi tehetségéről…,
 
Ezeket vizsgálva az ember önkéntelenül is megkérdezi önmagától, hogy mi mindenben is rejlik a titok, vajon mi tesz maradandóvá egy oszlopot, s kiváltképp mi egy egész épületet?
 
Nagyon fontos a szaktudás, de legalább ennyire fontos, hogy az építtető és az építő tudjon együtt gondolkodni, legyen közöttük harmonikus az együttműködés, legyen meg az egymás iránti kölcsönös tisztelet, s legyen igényük az értékek megteremtésére és megőrzésére, ...azaz valamiféle lelki összhang jöjjön létre köztük, mert hisszük és tapasztaltuk, hogy csak ekkor születnek pompás építmények, remek épületek, hiszen...
 
„...akinek nem érdeke, hogy remeket csináljon, 
rabszolga, akár a magányosok, 
akár az állam piramisát építi”*
 
*Németh László
a minőség forradalmáról
 
 
 
 
INweb Informatika