Tevékenységünk
Cégünk főtevékenysége a magasépítés, ezen belül is az
- újjáépítés,
- felújítás,
- korszerűsítés,
- rekonstruálás.
 
Vállaljuk műemlék és műemlékjellegű épületek, középületek, lakóépületek, irodaházak és iparépületek teljeskörű újjáépítését, átalakítását, korszerűsítését, beleértve az ehhez szükséges külső- és belső szakipari munkákat, a külső környezetrendezést, út- és kertépítési feladatokat.
 
A felújítások mellett természetesen bátran és örömmel vállaljuk bármely magasépület teljesen új, zöldmezős beruházását, megépítését is. Kézséggel vállalkozunk szerkezetkész épületek és meglévő belső terek egyedi belsőépítészeti kialakítására, igényes villák, társasházak kulcsrakész kivitelezésére.
 
Tapasztalatunk és szaktudásunk, határidőink és áraink rendkívül versenyképesek a piacon. Munkáinkat a megrendelői igényeket figyelembe véve rövid átfutási időre vállaljuk. Emberi erőforrásunk és anyagkalkulációnk szintén kiváló.
Örömmel és nagy-nagy szívvel vállalkozunk bármilyen különleges mérnöki feladat megvalósítására.
 
A múltunk
néhány nemes darabja…
 
…korábbi Építtetőinknek, Megrendelőinknek köszönhetően az elmúlt mintegy 20 év alatt nekünk és munkatársainknak is megadatott, hogy ódon templomfalak hűvös kövei között vallhattuk meg hitünket, hogy kórházakat ”gyógyíthattunk” egészségesebbé és barátságosabbá, hogy új otthonokat teremthettünk ifjú családoknak, hogy szebbé varázsolhattunk tereket, hogy ódon színházakban szerepelhettünk, hogy régi üzemépületeket tehettünk élhetővé és használhatóbbá, hogy világhíres üzemekben lehettünk igazi Unicumok és erőt adó gyógyító “Cseppek”...
 
... így voltak korábban is a következő feladataink:
 
– Belsőépítészet
– Irodaházak
– Ipari létesítmények
– Lakóparkok - társasházak
– Műemlékek
 
 
INweb Informatika